Diensten

Diensten / werkwijze


Waar Photoshop voor veel fotografen een taboe is, is het voor mij één grote speeltuin. Photoshop kent haast geen onmogelijkheden voor mij. Alles is mogelijk. Of ja, heel soms weten mensen toch nog iets te bedenken wat dan ook echt onmogelijk is. Maar gelukkig gebeurt dat zelden. Maar waarom is de beeldbewerker nou zo belangrijk? Je koop ook geen sneakers zonder veters, precies. Vaak als ik weer een nog onbewerkt beeld binnen krijg waarbij iedereen, zelfs ik, denkt: wow, wat een gaaf beeld! Daarna ga ik aan de slag en als we dat onbewerkte beeld uiteindelijk naast het bewerkte eindresultaat zetten

zegt iedereen, zelfs ik: wow, dit is pas gaaf! Door photoshop op de juiste manier te gebruiken maak je van een goed beeld een geweldig beeld. Dat is wat ik doe. Ik werk graag nauw samen met een klant en door een professionele werkwijze te combineren met mijn passie voor Photoshop worden de beste resultaten behaald. Elk onderwerp heeft zijn eigen kenmerken en karaktereigenschappen en juist deze moeten geaccentueerd worden. Daarom bepreken we van te voren de details zodat het uiteindelijke beeld de juiste look en uitstraling krijgt. Bij de beeldbewerker staat een hoge kwaliteit voorop.

Beeldbewerking

Met beeldbewerking word een onbewerkt beeld gecorrigeerd op kleur en contrast, en krijgt het de basis bewerking die elk beeld nodig heeft.

LEES MEER
Beeldmanipulatie

Door beeldmanipulatie toe te passen kunnen elementen uit een beeld aangepast worden, bijv. de kleur van een taart of een scheur in een muur.

LEES MEER
Compositing

Compositing is een techniek waarmee uit diverse beeldelementen een beeld wordt gecreëerd waardoor het onmogelijk mogelijk kan worden.

LEES MEER